Freepowder.nl
Whitedot Preacher

"An all-mountain fat ski that suits anyone from first time off-piste skiers to Freeride World Tour experts. The Preacher has proved itself on the world’s stage and gives back as much as you can put in. This ski has massive amounts of float in fresh powder however, the positive camber and full length torsional stiffness allows for an incredible edge hold on even the hardest of pistes."

 

De ultieme 1-ski-quiver for all.  Geeft enorm veel float in de verse poeder. Met positief camber en volledige torsie stijfheid geeft deze ski een ongelofelijke kantengrip als je op een piste terechtkomt. Tegelijk soepel genoeg voor treeruns.

De meest veelzijdige ski waarmee je de hele dag de hele berg mee kunt afkrassen: tree runs, back bowls of de laatste piste terug naar het dorp, deze ski`s toveren gegarandeerd een grijns op je gezicht.

 

Specificaties:

Base

ISO 7200 sintered, die cut

Dims

155 – 112 - 133

Radius bij 179

16,5m

Effective Edge bij 179

158 cm

Core

Poplas/Ash laminate

Camber

10mm

 

 

 

 

Laatste Nieuws
Whitedot skis

Meer informatie op de website van